TILAA YRITYSTEN VÄLISET TARJOUSPYYNNÖT SÄHKÖPOSTIISI

Kuulisitko mielelläsi laatukeikoista? Käytä muutama minuutti rekisteröitymiseen ja oman profiilin täydentämiseen, niin kuulet rakentajien tarjouspyynnöistä jatkossa sähköpostitse.

JAKOA_IKONIT_RGB_72dpi-04.png

Näin liityt mukaan - vain muutamassa minuutissa!

1. Siirry alla olevasta painikkeesta app.jakoa.fi -palveluun

2. Siirry oikeasta yläkulmasta kohtaan 'Omat tiedot', eli app.jakoa.fi/profile

3. Täytä profiilin tiedot. Huomaathan, että mitä huolellisemmin profiili on täytetty, sitä useammin kuulet tarjouspyynnöistä ja sitä todennäköisemmin yrityksesi valitaan.

Muistilista:

-Täytä henkilökohtaiset tietosi sekä yrityksesi perustiedot

-Lisää kaikki palvelut, joita yrityksesi tarjoaa

-Lisää kaikki maakunnat, joissa yrityksesi toimii

-Lisää kolme referenssiä yhteystietoineen (vähintään yksi!)

Rekisteröidyin ja täytin oman profiilini tiedot. Kuinka homma jatkuu?

Saat jatkossa sähköpostiisi viestin aina kun Jakoan palvelun kautta on julkaistu työkeikka, joka soveltuu omaan profiiliisi. Sähköpostiviesti pitää sisällään linkin, josta työkeikan perustiedot näkee. Samalla sivulla on painike, josta voit ilmoittaa, mikäli työkeikka kiinnostaa. Voit kirjoittaa samassa yhteydessä viestin tilaajalle.

Seuraavaksi tilaaja on yhteydessä kaikkiin niihin toimijoihin, joista he kiinnostuivat. Mikäli yrityksesi valitaan lähtökohtaisesti työkeikkaan, saat siitä sähköpostiisi viestin.

Sain suuremman työkeikan ja tarvitsen nyt itse laadukasta työvoimaa. Kuinka etenen?

Myös aliurakoitsijat itse voivat tilata Jakoan kautta työvoimaa tai urakoitsijoita. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli käytössäsi ei ole Jakoan sovellusta.

Tavoitat meidät myös puhelimitse ja sähköpostitse

Jos kysyttävää ilmenee, niin ole rohkeasti yhteydessä! Olemme sitoutuneita antamaan Jakoan aliurakoitsijaverkostolle parasta mahdollista palvelua.

010 212 4140

info@jakoa.fi