INVESTOINTI, JOKA HELPOTTAA ARKEA JA SÄÄSTÄÄ RAHAA

Omien työntekijöiden määrä on laskenut lähes 60 % kymmenessä vuodessa aliurakoinnin yleistymisen myötä. Tarjoamme uniikin työkalun, joilla yrityksesi pärjää tässä uudessa maailmassa.

JAKOA_IKONIT_RGB_72dpi-04.png

Urakat kilpailutetaan laajemmin ja paremmin

Jatkossa kuka tahansa organisaatiostasi voi kilpailuttaa ja palkata aliurakoitsijat muutamassa minuutissa. Vaikka prosessi on käyttäjän näkökulmasta nopea, kilpailutetaan urakat huomattavasti tehokkaammin, kuin perinteisellä menetelmällä.

Sama prosessi toimii myös silloin, kun tarpeena on urakoitsijan sijaan laadukas työvoima esimerkiksi tuntiveloituksella. Jakoan kautta pääset käsiksi siis kaikkeen muuhun, paitsi vuokratyövoimaan.

Kun Jakoan palvelu otetaan käyttöön, lisätään edustamasi yrityksen oma urakoitsijarekisteri Jakoan palveluun. Yrityksesi oma rekisteri ei luonnollisesti näy Jakoan muille käyttäjille. Mikäli urakoitsijarekisterin data ei ole ajan tasalla tai tarpeeksi laaja, niin autamme sen keräämisessä.

 

Toimeksiantoihin pyritään löytämään oikea kumppani ensisijaisesti yrityksesi nykyisestä verkostosta. Mikäli yrityksenne oma verkosto ei tuota riittävästi tarjouksia tai haluat kilpailuttaa niitä, etsimme uusia kumppaniehdokkaita verkostonne ulkopuolelta - näin löydät myös uusia aliurakoitsijoita yrityksesi omaan verkostoon. Tavoitamme tuhansia yrityksiä, jolloin oikea kumppani löydetään lähes poikkeuksetta.

Katteesi paranee, kun päädyt valitsemaan edullisemman urakoitsijan entistä tehokkaamman kilpailutuksen myötä. Kohtaat myös vähemmän ongelmia, kun valitset luotettavan urakoitsijan laajempaa tietoa (tai dataa) hyödyntäen.

Keräämme aktiivisesti dataa siitä, ketkä urakoitsijat ovat juuri tässä hetkessä vapaana. Mikäli tietoa ei ole ollut etukäteen saatavilla, selvitämme sen tarpeen vaatiessa hyvin nopeasti.

Palvelumme toimii tehokkaasti, sillä olemme investoineet omaan teknologiaan, jota on kehitetty satojen rakennusalan yritysten palautteiden pohjalta.

Yrityksesi henkilöstön arki helpottuu

Sopivimman kumppanin kartoittaminen voi vaatia yllättävänkin paljon manuaalista työtä, sillä useamman ehdokkaan kanssa keskustellaan usein puhelimitse, sähköpostitse ja vaikka tekstiviestitse sen lisäksi, että taustat tulee tutkia. Siitäkin pitää huolehtia, että tuleeko tilattu työvoima ajoissa paikalle. Tämä onkin usein yksi stressaavimmista osa-alueista työssä.

Pavelumme vapauttaa henkilöstösi aikaa parempaan käyttöön. Keskity nykyiseen prosessiin ja nykyisiin asiakkaisiin - meille ulkoistetaan työvoiman tarpeet.

Meidät voi mieltää palveluna tai kumppanina, joka vastaa ulkoistettua hankintaosastoa.

Työt valmistuvat nopeammin

Kuulemme usein siitä, että työmaat seisovat, kun aliurakoitsijaa odotetaan paikalle. Työnjohtaja voi olla niin työllistetty, että työvoimaa tilataan vasta viikkoja sen jälkeen, kun sille on ollut tarvetta. Välillä urakoitsijan tilaaminen voi myös unohtua arjen kiireissä.

Loppuasiakas on tyytyväinen, kun työt valmistuvat laadukkaasti ja ajallaan.

Esimerkki kustannushyödystä

-Yrityksesi maksaa Jakoan palvelusta 5.000 euroa vuodessa

-Palvelua käyttävien työnjohtajien aikaa vapautuu 10.000 eurolla vuodessa

-Urakoita tai työvoimaa tilataan jatkossa 10 % edullisemmin, kun tilausmäärä on vuodessa 200.000 euroa, jolloin säästön osuus on 20.000 euroa

-Yhteenveto: 5000 euron hinta, 30.000 euron säästö

Kustannushyödyt riippuvat niin paljon yrityksen rakenteesta ja liiketoimintamallista. Teidän yrityksenne saattaa hyötyä Jakosta mainittua enemmän tai vähemmän.

Helpoin tapa selvittää palvelumme hyödyt juuri teidän yrityksellenne on keskustella henkilökuntamme jäsenen kanssa esimerkiksi 20 - 45 minuutin videopuhelun merkeissä.

 

Keskustelu on informatiivinen eikä se luonnollisesti sitouta mihinkään. Uskomme, että jokaisen rakennusalan yrityksen kannattaa kuulla siitä, kuinka modernissa maailmassa voi pärjätä paremmin.

Voit jättää sähköpostisi tähän, mikäli tahdot selvittää palvelun soveltuvuuden juuri teidän yrityksenne tarpeisiin:

Kiitos!

Tavoitat meidät myös puhelimitse tai sähköpostitse

010 212 4140

info@jakoa.fi