Kumppanimme

 

Yritykset ja tahot, jotka auttavat meitä auttamaan muita

Finlandia_Factoring_logo_2.png

”Finlandia Rahoitus tarjoaa kilpailukykyisen ja joustavan laskurahoituksen kotimaisille yrityksille. Tavoitteemme on vahvistaa kotimaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja auttaa kasvutarinoiden toteutumisessa haastavassa yritysrahoitus-markkinassa. Olemme kotimainen ja vakavarainen toimija. Finlandia Rahoitus on Finanssivalvonnan alaisen Finlandia Group Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisen konttoriverkoston avulla.”  

bf_logo_blue_rgb.jpg

"Luomme uutta kasvua auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä tukemalla ja rahoittamalla innovaatioita."

Markkinointitoimisto-kubla-fb.png

"Yrityksen internet-markkinointi on usein hankalaa tehdä yksin. Yrittäjän aika ei riitä eikä osaamista ole. Kublan tehtävänä on auttaa suomalaisia yrityksiä internet-mainonnassa ja varmistaa, että Yrityksen markkinointi internetissä on helposti ymmärrettävää sekä tuloksellista."

omapaja.png

"Kevytyrittäjyys Omapajassa – helppo ja turvallinen tapa ansaita omalla osaamisella

Omapajan kevytyrittäjänä saat enemmän kuin pelkän laskutuspalvelun! Saat käyttöösi myös jokaisen kevytyrittäjän kaipaaman sparraus- ja tukipalvelun toimintasi kasvattamiseksi."

jasenbanneri_2020_200x100_fin.png

"Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään Suomen suurin ja jäsenyritysten työllistävällä vaikutuksella mitattuna toiseksi suurin elinkeinoelämän järjestö. Sen jäsenenä on 115 000 yritystä, joista työnantajana toimii 50 000. Suomen alle 90 000 työnantajayrityksestä lähes 60 prosenttia kuuluu Suomen Yrittäjiin."

finnvera.png

"Finnvera Oyj on Suomen valtion kokonaan omistama erityisrahoitusyhtiö. Finnveran pääasiallisena roolina on täydentää rahoitusmarkkinoita tarjoamalla yrityksille lainoja, takauksia, pääomasijoituksia ja vientitakuita."

Kiuas%20Logo_edited.jpg

"Kiuas is the leading startup accelerator in Finland. We support founders in taking their early-stage companies from idea to first revenue and beyond."

Springvest_logotype_green_rgb.png

"Springvest on moderni sijoituspalveluyritys. Analysoimme vuosittain satoja yhtiöitä, joista valitsemme lupaavimmat. 

Tavoitteena on maksimoida yritysten mahdollisuudet kasvaa nopeammin ja sijoittajien mahdollisuudet saada tuottoa. Teemme sijoittamisen lupaavimpiin kasvuyrityksiin sinulle helpoksi."