TYÖNJOHDOLLA ON JO MUUTENKIN TARPEEKSI TEKEMISTÄ, VAI MITÄ?

Suunnittelet jo tehtäviä, aikatauluja ja muita työmaan asioita. Huolehdit turvallisuudesta ja pidät kokouksiakin. Mitä jos aliurakoitsijoiden ja ulkopuolisen työvoiman etsiminen ei veisi enää aikaasi?

JAKOA_IKONIT_RGB_72dpi-04.png

Säästämme aikaasi

Kun tarvitset aliurakoitsijan tai osaavaa työvoimaa, niin homma hoituu jatkossa minuuteissa.

Ilmoitat vain meille puhelimitse tai sovelluksen kautta tarpeesi, niin etsimme sopivimman kumppanin yrityksesi nykyisestä urakoitsijarekisteristä tai sen ulkopuolelta.

Näet yhdestä näkymästä kaikki potentiaaliset kumppanit kaikkine lisätietoineen. Palvelumme hakee automaattisesti mm. Luotettava Kumppani -statuksen ja muut perustiedot, jotta sinun on helppo valita paras ehdokas.

Kuka tahansa organisaatiostasi voi käyttää Jakoan palvelua - jos työmiehet kaipaavat laadukasta työvoimaa työmaalla, niin heidän ei välttämättä tarvitse edes vaivata sinua.

Teet parempia päätöksiä, kun palkkaat

Sopivimman kumppanin kartoittaminen voi vaatia yllättävänkin paljon manuaalista työtä, sillä useamman ehdokkaan kanssa keskustellaan usein puhelimitse, sähköpostitse ja vaikka tekstiviestitse sen lisäksi, että taustat tulee tutkia. Tämä johtaa usein siihen, että pieniä hankkeita ei kilpailuteta tarpeeksi tehokkaasti. Markkinoilla olisi ollut todennäköisesti joku yritys, jonka kanssa asia olisi hoitunut vielä parempaan hintaan.

Toinen ongelma on tyypillisesti se, että aliurakoitsijoista on yleensä käytössä harmittavan vähän dataa. Tämä taas johtaa luonnollisesti siihen, että välillä tulee valittua kumppani, joka osoittautuukin huonoksi. Jakoan palvelu pitää sisällään huomattavan määrän dataa aliurakoitsijoista ja tavoitteemme onkin se, että teet jatkossa vain oikeita valintoja.

Arjestasi tulee yksinkertaisempaa ja mukavempaa

Sopivimman työvoiman etsiminen katkaisee yleensä 'oikeat työt' ja aiheuttaa stressiä. Me huolehdimme siitä, että keskityt jatkossa ydintehtäviisi.

Voit jättää sähköpostisi tähän, mikäli tahdot nähdä, että kuinka palvelu toimii. Jos hyödyt ovat kiistatta suuret, niin saatamme päätyä yrityksenne kanssa yhteistyöhön. Jos ei, niin saitpahan ainakin ajankohtaista tietoa siitä, kuinka helposti urakoitsijoita tai laadukasta työvoimaa nykyisin tilataan:

Kiitos!

Tavoitat meidät myös puhelimitse tai sähköpostitse

010 212 4140

info@jakoa.fi